Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، صابر پرنیان امروز در دیدار مدیران سازمان صنعت، معدن و تجارت و صاحبان صنایع استان با امام جمعه تبریز، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر، به ارائه گزارشی از وضعیت موجود استان در حوزه‌های مختلف صنعتی، معدنی و تجاری پرداخت و اظهار کرد: توجه به بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین شاخص‌های اقتصاد مقاومتی راهبر ما در جبهه اقتصادی بوده و بخش خصوصی توانمند استان همواره آماده حرکت در مسیر توسعه همه جانبه منطقه و کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از توجه ویژه نماینده ولی فقیه در استان به عرصه تولید، مسائل بخش خصوصی و بویژه نگاه ایشان به معیشت مردم قدردانی کرد و افزود: بعد از تذکرات به حق امام جمعه محبوب تبریز در خطبه های نماز جمعه پیگیری‌های لازم با همکاری تمام دستگاههای مسئول برای تداوم و افزایش نظارت‌ها بر فرآیند تامین، تولید و توزیع انجام شد.

رئیس سازمان صمت آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه شناسایی ظرفیت‌های راکد استان و فعال سازی و بازگردانی واحدهای تعطیل به چرخه تولید و تاسیس شرکت مس آذربایجان از جمله موضوعات مهمی است که با جدیت در حال پیگیری است، ادامه داد : بخش خصوصی محور اقدامات و دولت میدان‌دار تسهیل گری است و و نگاه تعاملی بین بخشی وجود دارد.

وی تصریح کرد: تلاش می کنیم با برنامه محوری مواد اولیه را به دست تولید‌کننده واقعی برسانیم تا یکی از مهم‌ترین موانع تولید از پیش روی واحدهای تولیدی برداشته شود.

پرنیان ادامه داد: موانع تولید یک به یک در حال شناسایی و رفع عملی است و تولید قوی‌تر و بازتر در سال آینده در صدر برنامه‌های سازمان صمت استان قرار دارد.

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی تاکید کرد: خدمتگزاری مردم به معنای واقعی راهبرد همه دست اندرکاران و خادمین ملت در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است و حضور مستمر نماینده ولی فقیه در استان در واحدهای تولیدی دلگرم کننده است.

در پایان این نشست جمعی از صاحبان صنایع و تولیدکنندگان به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پیرامون حوزه‌های مختلف صنعتی، معدنی و تجاری پرداختند.

انتهای پیام/۶۰۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی شرکت مس آذربایجان امام جمعه تبریز دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۶۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی