Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از شاتا، رضا رحمانی در بازدید از مجتمع تولیدی بافتینه و بافتسان در مراسمی که در محل این مجمتع برگزار شد، بیان کرد: کار تولید علیرغم مشکلات به وجود آمده بر اثر تحریم ها اما با همدلی دستگاه ها و حضور بخش خصوصی، به زیبایی در شهرستان ملایر و استان همدان در جریان است که این خود نشانگر شکست تحریم ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ واحد تولیدی در استان همدان بخاطر تحریم ها تعطیل نشده است

او با اشاره به سخن استاندار همدان در خصوص واحدهای تولیدی این استان، تصریح کرد: این سخن استاندار که در استان همدان هیچ واحد تولیدی بخاطر تحریم ها تعطیل نشده است می تواند سرتیتر خبرهای امروز باشد و این پیام پیروزی ما در جنگ اقتصادی ظالمانه به وجود آمده است.

نقشه دشمن برای تعطیلی کارخانجات با شکست مواجه شد

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بازدیدی های امروز خود از واحدهای تولیدی ملایر، گفت: جالب است که واحدهای مورد بازدید، تقاضای حمایت برای افزایش صادرات محصولات تولیدی خود را داشتند که این نشانه خوب دیگری از شکست نقشه دشمن در تعطیلی کارخانجات ما است.


حفظ وضعیت موجود تولید و اشتغال یک کار جهادی و راهبرد اول ما است

رحمانی با یادآوری فرمایش مقام‌معظم رهبری در خصوص تولید، بیان کرد: رهبری فرمودند که حفظ وضعیت موجود تولید و اشتغال یک کار جهادی است و از ابتدای مسئولیتم در وزارتخانه در آبانماه سال گذشته و در بحبوحه تحریم ها این موضوع سرلوحه و اولویت برنامه هایمان بوده است.

او با بیان اینکه در سال ۹۸ هم این اولویت حفظ شد و به عنوان راهبرد ادامه دارد، اضافه کرد: از ابتدای سال ۹۸ فعال سازی ظرفیت های غیرفعال واحدهای تولیدی را نیز به عنوان راهبرد دوم به راهبرد اول اضافه کردیم و می خواهیم ظرفیت های خالی را پر کنیم.

از فعال سازی واحدای راکد تا توسعه واحدهای دارای ظرفیت

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به راهبردهای دیگر این وزارتخانه، افزود: فعال سازی واحدهای راکد و توسعه واحدهای دارای ظرفیت توسعه دو راهبرد دیگر امسال ما است.

کارگروهی برای شناسایی ظرفیت های صادراتی ملایر و همدان تشکیل شود

رحمانی با اشاره به ظرفیت های ملایر، گفت: در همین شهرستان مبل و منبت، محصول انگور و همچنین معدن ظرفیت های خوبی برای توسعه دارند که باید کمیته و کارگروهی ایجاد شود و ظرفیت های صادراتی شهرستان ملایر و استان همدان را مورد مطالعه و شناسایی قرار دهد و ما هم در این زمینه آماده هر گونه همکاری هستیم.

شرکت های مدیریت صادرات به سمت مبل و منبت ملایر بیایند

او با اشاره به برخی اقدامات حمایتی یادآوری کرد: به عنوان نمونه همین شرکت های مدیریت صادراتی که فعال کردیم می توانند به سمت مبل و منبت بیاییند، از سوی دیگر از حضور واحدهای تولیدی در نمایشگاه های داخل و خارج حمایت می کنیم.

استفاده از اعتبارات تبصره ۱۸ و اشتغال روستایی برای توسعه مبل و منبت ملایر

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اعتبارات تبصره ۱۸ و همچنین اشتغال روستایی، بیان کرد: برنامه ریزی کردیم تا اعتبارات تبصره ۱۸ برای تکمیل طرح های نیمه تمام، تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و نوسازی صنایع و همچنین کلینیک های کسب و کار هزینه شود و از این اعتبارات در صنایع دارای ظرفیت استان مانند مبل و منبت هم می توان استفاده کرد.

رحمانی اضافه کرد: اعتبارات اشتغال روستایی نیز که به اذن مقام معظم رهبری برای اشتغال در روستاها قرار است هزینه شود ظرفیت خوبی است که می تواند در مبل و منبت ملایر مورد استفاده قرار گیرد.

با راه اندازی شهرک خصوصی چوب و مبل و منبت در این منطقه موافقم

او همچنین اضافه کرد: با راه اندازی شهرک خصوصی چوب و مبل و منبت در این منطقه که مورد اشاره نیز قرار گرفت موافق هستم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان با تاکید بر اینکه کارگروهی برای پیگیری این امور در استان تشگیل شود، افزود: اختیارات لازم را برای پیگیری امور به استاندار نیز تفویض خواهم کرد.

گفتنی است رضا رحمانی امروز جمعه برای انجام یک سفر کاری به همدان رفته است و بازدید از چند واحد تولیدی و صنعتی در ملایر و تویسرکان و همچنین نمایشگاه مبل و منبت را در برنامه کاری خود دارد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۸۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»

ایسنا/کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم احداث شهرک فناوری در استان، گفت: برای کلنگ زنی این پروژه در سال جاری حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

‌سیامک آزادی در گفت وگو با ایسنا، از «شهرک فناوری» به عنوان مهمترین زیرساخت برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و تحقق سهم ۲۰ درصدی دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان یاد کرد و افزود: واقعیت این است که بدون تامین زیرساخت، امکان بهره وری کامل از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور وجود ندارد، بنابراین مهمترین گام در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، تامین زیرساخت‌ها در این حوزه است.

وی با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری استان از بیش از ۳۳۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد این شرکت ها به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده اند و برای اینکه بتوانند محصولات خود را روانه بازار کنند، به فضای کار تولیدی نیاز دارند.

آزادی گفت: با توجه به وجود بزرگترین برج فناوری کشور در استان کرمانشاه، در حال حاضر فضای اداری برای فعالیت بیش از ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این برج فراهم شده و حالا نیاز است برای تکمیل فعالیت این شرکت‌ها، ایجاد فضاهای کارگاهی و صنعتی را داشته باشیم و در همین راستا احداث شهرک فناوری در استان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی با اشاره به تامین زمین ۱۲۰ هکتاری برای راه اندازی این شهرک گفت: این زمین در محدوده چشمه سفید واقع شده و متعلق به سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه است که برای راه‌اندازی این شهرک در نظر گرفته شده است.

آزادی با اشاره به اعتبار مورد نیاز دو هزار میلیارد تومانی برای راه اندازی این شهرک گفت: بخش عمده این اعتبار در قالب تسهیلات در اختیار شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان قرار می گیرد و شرکت ها کار ساخت و ساز واحدها را انجام می دهند، اما در گام اول برای استقرار اولیه شرکت‌ها نیازمند تامین زیرساخت ها در این شهرک هستیم.

وی هزینه تامین زیرساخت های این شهرک را حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برآورد و تصریح کرد: درگام اول و برای راه اندازی فاز اول حداقل به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

آزادی با اشاره به وعده رییس جمهور در حاشیه سفر هیات دولت به استان و بازدید از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان استان گفت: در این سفر ایشان قول مساعد برای تامین اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای راه اندازی زیرساخت های این شهرک را دادند که همچنان پیگیر تحقق آن هستیم و امیدواریم به همت مسئولین استان بزودی محقق شود.

وی افزود: در صورت تامین اعتبار و اخذ مجوزها، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال کلنگِ شهرک فناوری کرمانشاه را زمین بزنیم.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه همچنین با تاکید بر لزوم طرح پروژه احداث «شهرک فناوری» کرمانشاه در دور دوم سفر هیات دولت به استان گفت: بی شک یکی از پروژه های مهم و حیاتی برای استان، شهرک فناوری است، چرا که راه اندازی آن امکان بالفعل سازی ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور استان را فراهم می کند و زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهد شد.

وی تاکید کرد: نقش آفرینی ویژه دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان، بدون داشتن شهرک فناوری و فضایی برای تولید امکان پذیر نیست، بنابراین راه اندازی این شهرک باید در اولویت استان قرار گیرد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه راه اندازی این شهرک را زمینه ساز توسعه فعالیت دانش بنیان ها عنوان و تصریح کرد: اجرای این پروژه مصداق بارز تحقق شعار سال است، چرا که دانش بنیان ها گروهِ ویژه ای از مردم هستند که نقش بسیار اثرگذاری در جهش تولید در کشور دارند.

وی افزود: توسعه دانش بنیان ها جدای از نقشی که در جهش تولید دارند، از جهات دیگری هم بسیار ارزشمند است که از مهمترین آنها اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است که بالاترین نرخ بیکاری کشور به آنها اختصاص دارد.

وی افزود: همچنین رشد و توسعه دانش بنیان زمینه ساز تولید محصولاتی با فناوری بالا خواهد شد و با تولید آنها تا حد زیادی از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود. از طرفی با توسعه دانش بنیان ها، زمینه فعالیت و اشتغال نخبگان در کشور فراهم شده و از خروج این سرمایه های انسانی از کشور جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز